/ Са претходно организованог протеста грађана, Фото: Иван Петровић
13/06/2021 u 13:52 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Мјештани Старог аеродрома и Коника: Влада нас игнорише, настављамо са протестом

Ниjесмо добили никакав одговор, чиме су потврђене наше сумње да ову vладу не занимамо ни ми ни наши проблеми. Ни одговором нас ниjесу удостоjили, а камоли покушаjем да нешто ураде, истичу незадовољни грађани

Након дугог чекања одговора Владе, коjи jе изостао, на наш захтjев да се измjеном буџета, коjи jош ниjе ни усвоjен, створе услови за наставак градње булевара Вељка Влаховића и Змаj Jовиног, нама грађанима Старог аеородрома и Коника не преостаjе ништа друго него да наставимо са протестима, навела је група незадовољних грађана.

- Дакле, ниjесмо добили никакав одговор, чиме су потврђене наше сумње да ову vладу не занимамо ни ми ни наши проблеми. Ни одговором нас ниjесу удостоjили, а камоли покушаjем да нешто ураде. Понављамо, ако Влада мисли да заустављањем инвестициjа и развоjа мисли да рjешава економске проблеме, нека им jе са срећом, али сигурно нећемо дозволити да нам на прагу наших домова конзервираjу градилишта до ко зна кад. Jедном кад се радови зауставе, питање jе када ће и хоце ли се наставити.

Због свега позивамо наше комшиjе да игнорантскоj Влади сjутра, у понедjељак 14. jуна, у 12:00х, окупљањем код Лук Оил пумпе на Старом Аеородрому пошаљемо jош jедну поруку да ми нииесмо грађани другог реда и да конач покажу одговорност према нашим проблемима.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 17:52