Забрана саобраћаја / - фото: Подгорица.ме
16/07/2021 u 17:30 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

На неколико локациjа у Подгорици наредних мjесец дана затворен саобраћаj

Како jе саопштено затвара се саобраћај ради изградње секундарне канализационе мреже

На неколико локациjа у Подгорици ће од 17. jула до 17. августа због радова бити затворен саобраћаj.

Како jе саопштено из Главног града, затвара се и даље саобраћаj за све врсте моторних возила у краку Улице Ива Андрића (слиjепа улица преко пута JУОШ “Бранко Божовић”), ради изградње секундарне канализационе мреже.

Затвара се и саобраћаj за све врсте моторних возила на диjелу Улице ЦАСНО-а, од раскрснице са Улицом Франца Розмана до краjа наведене Улице, ради изградње секундарне канализационе мреже.

“Затвара се и даље и саобраћаj за све врсте моторних возила у Улици Алфреда Тенисона, од раскрснице са Улицом 9. Црногорске бригаде до краjа наведене улице, ради извођења радова на изградњи секундарне канализационе мреже. Затвара се саобраћаj за све врсте моторних возила на диjелу Улице Гоце Делчева од Улице Вука Мићуновића до пjешачког моста, укључуjући и раскрсницу са Улицом X Црногорске, ради извођења радова на изградњи секударне фекалне канализациjе”, истичу.

За вриjеме затварања саобраћаjа линиjа 1Б Какарицка гора – (Маслине ) – Забjело, саобраћаће Улицама Жарка Зрењанина, Валтазара Богишића, Ђуље Jованова, Скопском и даље уобичаjеном тарасом.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 06:10