/ -
01/02/2022 u 15:00 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Након 15 година у ОШ "Милан Вукотић" отклоњен квар на водоводној мрежи

Управи школе један од приоритета био је да се поправи водоводна и канализациона мрежа у ова два кабинета, а успјели су и да уведу воду у кабинет ликовне културе.

Послије 15 година кабинети физике и хемије у ОШ "Милан Вукотић" добили су воду. Управи школе један од приоритета био је да се поправи водоводна и канализациона мрежа у ова два кабинета, а успјели су и да уведу воду у кабинет ликовне културе. Соња Бјелобрковић, в.д. директора школе, казала је да је школска зграда стара преко 60 година, те да воде нијесу имали у овим кабинетима јер је раније дошло до хаварије, па су вентиле затворили.

– Није се могло санирати јер је капало на све стране и била је влага велика. Требало је наћи фирму која ће све то квалитетно да одради. Било је ту пуно посла, рушили смо зидове, подове, али смо поправили – каже Бјелобрковић.

Она истиче и да су урадили систем за видео-надзор у школи.

– Постављање камера је забрањено у учионицама, али зато смо надзор поставили у ходницима и холу. Остало је још да покријемо неке позиције – истиче Бјелобрковић.

У подручном одјељењу школе у Вуковцима увели су интернет. У овој школи, која је стара 12 година, борави десет ученика.

– Уз помоћ М:тела увели смо интернет. Министарство просвјете, науке, културе и спорта обезбиједио нам је модем у сарадњи са фирмом Чиком који ће нам бити потребан за рачунаре које планирамо да набавимо. Школа је четвороразредна. У првом и трећем разреду имамо по једног ђака, а у осталима разредима по четири. Зграда је мала, али је нова и лијепа – каже Бјелобрковић.

Бјелобрковић истиче да са Савјетом родитеља имају одличну сарадњу. Задовољни су сарадњом и са Општином Голубовци и предсједницом Тањом Стајовић.

– Само за прво полугодиште неколиколи пута су нам изашли у сусрет кад год нам је то требало. Обезбиједили су и пакетиће дјеци, а одгледали су и велики број представа од септембра до децембра – каже Бјелобрковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 13:23