Грађани ће карте куповати на два мјеста / - Дан
02/10/2021 u 07:12 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Настављена дупла продаја аутобуских карата

Аутобуски превозници Харис Аливодић и Јанко Булатовић од 30. августа преузели су продају мјесечних карата наводећи да је досадашњи начин наплате карата неодржи

Мјесечне електронске аутобуске карте које грађани купе у просторијама Главног града и убудуће ће важити у аутобусима градских превозника. Аутобуски превозници Харис Аливодић и Јанко Булатовић од 30. августа преузели су продају мјесечних карата наводећи да је досадашњи начин наплате карата неодржив те да због тога свакодневно имају трошкове. О овом поступку тада су обавијестили Главни град, поручујући да ће септембарску мјесечну електронску карту купљену на шалтерима Главног града признавати до истека валидности, али да од 1. октобра оне више неће важити у аутобусима.
–Признаваћемо и даље мјесечне електронске карте купљене на шалтерима Главног града јер не можемо ни грађанима да бодемо трн у оку. Те карте су плаћене и тај новац ће кад тад доћи код нас. Имали смо проблема са исплатом али због грађана, ми ћемо и даље те карте признавати саопштио је Харис Аливодић.

Из ПГ бироа је саопштено да су у комуникациjи са превозницима превазишли изазове коjи су довели до евентуалних недоумица у вези са функционисањем система електронске карте.

–Систем се показао као прилагођен потребама грађана, те ће наставити да функционише по устаљеном принципу и раниjе утврђеноj циjени. У том смислу, грађани су дужни, као и до сада, платити само карту коjа садржи QР код и мjесечне карте преузете на шалтеру Главног града. Грађани су систем коришћења jединствене возне карте препознали као изузетно ефикасан. О наведеном свjедочи и броj корисника коjи се свакодневно повећава – наводе из ПГ бироа.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 05:51