/ -
23/04/2024 u 12:37 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Objavljena preliminarna rang-lista dobitnika kućica i štandova za Proljećni pazar

Prema preliminarnoj rang - listi za kućice je konkurisalo 28 preduzetnika, a za dodjelu štandova njih sedam

Komisija za sprovođenje javnog poziva za davanje na korišćenje bez naknade montažnih objekata privremenog karaktera za potrebe organizacije Proljećnog pazara objavila je preliminarnu rang- listu učesnika koji su ispunili uslove za dobijanje kućica i štandova. Prema preliminarnoj rang - listi za kućice je konkurisalo 28 preduzetnika, a za dodjelu štandova njih sedam.       

– Komisija određuje poziciju montažnog objekta privremenog karaktera (kućice I štanda), u skladu sa Programom privremenih objekata Glavnog grada, a uz prethodno sačinjen elaborat glavnog gradskog arhitekte. Pozicija montažnog objekta biće definisana ugovorom koji su dobitnici javnog poziva dužni da potpišu sa gradončelnicom Glavnog grada. Rok za žalbu počinje da teče od dana objavljivanja u trajanju od 8 dana – piše u obrazloženju preliminarne rang-liste.

Rang lista učesnika se nalazi nalazi na linku: https://podgorica.me/preliminarna-rang-lista-ucesnika-koji-su-ispunili-uslove-javnog-poziva-za-davanje-na-koriscenje-bez-naknade-montaznih-objekata-privremenog-karaktera-kucica-i-standova-za-potrebe-organizacije-proljec/

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 22:51