/ -
09/05/2024 u 12:46 h
N.S.-A.D.N.S.-A.D.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Osamnaest kamfora za prvu fazu Balšićeve ulice

Sadnice su posađenje od Ulice Vuka Karadžića do Novaka Miloševa

Prva faza Balšićeve ulice, od Ulice Vuka Karadžića do Novaka Miloševa, bogatija je za 18 kamfora. Sadnice su donacija Univerzal kapital banke.

– U drugoj fazi Balšićeve ulice, od Miljana Vukova do Hercegovačke ulice, biće posađeno 21 drvo, a od u trećoj fazi saobraćajnice, od Hercegovačke do Bulevara Ivana Crnojevića, još 16 sadnica. To znači da će Balšićeva ulica dobiti ukupno 54 sadnice kamfora – rekao je Dragan Senić, v.d. direktor Agencije za izgradnju i razvoj Podgorice. 

On je naveo da će kompletna rekonstrukcija Balšićeve ulice biti završena do 15. maja. 

–U subotu će početi da se montira rasvjeta. Zadovoljan sam načinom i tempom izvođenja radova. Investicija će koštati preko milion eura, a dužina saobraćajnice je 280 metara – rekao je Senić.

Član upravnog odbora Univerzal kapital banke Nikola Vujošević je saopštio da su prepoznali napore Agencije za izgradnju i razvoj Podgorice da užeg jezgru grada vrati stari sjaj, zbog čega su se odlučili da daju doprinos.  

–Donacija čini 18 stabala i ona za nas ne predstavlja rashod već investiciju u budućnost grada. Pozivam ostale banke, entitete druge da se priključe sličnim inicijativama i da svi damo doprinos da naš grad činimo još zelenijim – rekao je Vujošević.   

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 15:09