/ фото: ПГ БИРО
17/06/2021 u 11:00 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Панел дискусиjа градска управа из женског угла

Панелисткиње су говориле о важности добрих међуљудских односа у колективу, те истакле да су једна другој значајна подршка и ослонац

Одржана је друга панел дискусија на тему градска управа из женског угла, саопштено jе из ПГ Бироа. Запошљене у Главном граду говориле су о начину функционисања локалне самоуправе и њиховом положају као жена које се налазе на руководећим позицијама.

- У панел дискусији учествовале су замјеница градоначелника Слађана Вујачић, секретарка Секретаријата за културу и спорт Ана Медиговић, секретарка Секретаријата за саобраћај Лазарела Калезић, секретарка Секретаријата за финансије Снежана Поповић, секретарка Секретаријата за локалну самоуправу Драгица Милачић и руководитељка Службе за остваривање извршне функцију градоначелника Ивона Међедовић

Панелисткиње су говориле о важности добрих међуљудских односа у колективу, те истакле да су једна другој значајна подршка и ослонац у свим изазовима са којима се сусрећу.

Истакле су да сматрају да се њихов рад вреднује једнако као и рад мушкарца на истој позицији, те да су у равноправном положају са њиховим колегама. 

- Занимљиво је да се на руководећим позицијама у Главном граду налази једнак број жена и мушкараца, што јасно показује да Главни град у потпуности вјерује да су жене спремне да одговоре изузетно захтјевним пословима и великим изазовима. Сходно томе, није необично што је управо жена на челу ресора финасија, или пак саобраћаја- наводе у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 14:17