Столови за тенис и шах / - фото: ПГ Биро
15/05/2021 u 17:33 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ПГ Биро: Грађани Подгорице задовољни условима за стони тенис и шах на отвореном

У наредном периоду jе планирано да ови садржаjи буду постављени на новоj микро локациjи у Дахни, новом парку на Конику као и у МЗ “Jединство”

Агенциjа за становање Главног града посвећено ради на обезбjеђивању што бољих услова за рекреациjу и квалитетниjи боравак на отвореном, а столови за стони тенис и шах изазвали су веома позитивне реакциjе код наших суграђана. У наредном периоду jе планирано да ови садржаjи буду постављени на новоj микро локациjи у Дахни, новом парку на Конику као и у МЗ “Jединство”, саопштено је из ПГ бироа.

Из ПГ бироа подсjећају да су на броjним  локациjама у граду постављени столови за шах и стони тенис. Два стола за стони тенис постављена су у Улици Меше Селимовића, у Толошкоj шуми и на Горици, а по jедан у парку на Старом аеродрому, на Љубовићу и два у парку на Булевару Ивана Црноjевића. Столови за шах постављени су у Толошкоj шуми, улицама Ђока Мирашевића, Московскоj и Меше Селимовића, на Булевару Светог Петра Цетињског, у Његошевом парку, два у новом парку на Старом аеродрому, у Карађорђевоj улици, у Подгоричком парку, у кругу СЦ Морача, у Улици Брацана Брацановића, у парку на Побрежjу, као и у улицама 4. jула, Буда Томовића (два) и код просториjа МЗ “Jединство”. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 19:18