/ Фото: Интернет
20/05/2021 u 10:57 h
Aleksandra BoškovićAleksandra Bošković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

ПГ биро најавио: Нови изглед штандовa за кокице и сладоледе

Сунцобрани и тенде биће у беж и плавој боји

Главни град је Програмом привремених објеката одредио типски изглед продајног паноа и пулта, штанда и угоститељских апарата, у циљу стандардизације и унификације ових објеката.

- Према типским рјешењима пулт и штанд су дизајнирани на начин да се могу монтирати и размонтирати на лицу мјеста. Осим површине за излагање робе, штанд обухвата конструктивни склоп који обједињује површину за излагање и чување робе. На штанду се може вршити продаја умјетничких предмета, књига, штампе, сувенира, честитки, цвијећа и домаћих производа- саопштено је из ПГ Бироа.

Програмом је предвиђено да је обавезно брендирање угоститељских апарата за продају кокица, чипса, кестена, кукуруза, крофни, палачки, шећерне пјене, сладоледа на точење и сладоледа на куглу.

Програмом су дефинисане димензије, количине и матерализација ових објеката (пљоснати челик/флах у црној боји), као и начин монтирања.

-Сунцобрани и тенде постављају се у комбинацији беж и плаве боје, за натпис на објекту је прописан фонт слова, димензије и садржај - истичу у ПГ Бироу

Зкупци су дужни придржавати се прописаних правил, а све супротно наведеном подлијеже санкционисању.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 15:09