Весна Николић / -Архива
22/01/2022 u 13:02 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Привремено затворена "Пчелица"

Јавна предшколска установа "Љубица Поповић" затворила је вртић "Пчелица" јер на објекту прокишњава кров

 Ово је био један од дежурних вртића у којем су, осим дјеце из тог вртића, боравила и дјеца из васпитне јединице "Осмијех".

– У васпитној јединици "Пцелица" дошло jе до прокишњавања крова. У циљу обезбеђивања сигурног боравка дjеце у овоj васпитноj jединици, дужни смо да jе затворимо. Санациjа ће траjати у току следеће седмице, а дjеца ће боравак у овоj васпитноj jединици моћи да наставе 31. јануара. У периоду санациjе, дjеца могу боравити у вртићу "Сунцокрили". У интересу безбjедног и угодног боравка дjеце у вртићу, молимо родитеље за разумиjевање – саопштила је Весна Николић, в.д. директора ЈПУ "Љубица Поповић".

Иначе, вртићи у оквиру ЈПУ "Љубица Поповић" са радом неће почети 24. јануара, већ ће наставак васпитно-образовног рада наставити 31. јануара. До тада дјеца ће и даље боравити у дежурним вртићима.

– У складу са препорукама коjе смо добили од Министарства просвјете, науке, културе и спорта начин рада васпитних jединица остаjе исти као што jе био од 4. до 21. јануара. У ВJ "Сунцокрили" бораве дjеца из вртића "Палчица", "Пчелица", "Осмиjех". У вртићу "Љубица Поповић" бораве дjеца из "Баjке", а у васпитној јединици "Сунце" малишани из вртића "Лане" и "Звjездице". Овакав начин организациjе остаjе до 28. јануара 2022.године – казала је Николић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 02:16