/ -
19/07/2024 u 17:36 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Putevi korigovali putokaze: Izmješten tranzit iz Ulice Vojislavljevića

Signalizacija je korigovana u cilju izmještanja tranzitnog saobraćaja iz Ulice Vojislavljevića na tri kružna toka što predstavlja prelazno rješenje do izrade Glavnog projekta nove putokazne signalizacije koji se planira u narednom periodu, navode iz Sekretarijata za saobraćaj

Korigovana je putokazna signalizacija u cilju izmještanja tranzitnog saobraćaja iz Ulice Vojislavljevića na tri kružna toka što predstavlja prelazno rješenje do izrade Glavnog projekta nove putokazne signalizacije koji se planira u narednom periodu. To je, kako je saopšteno iz Sekretarijata za saobraćaj, prelazno rješenje do izrade glavnog projekta nove putokazne signalizacije koji se planira u narednom periodu.

image
-

– Izgradnjom Južne obilaznice stekli su se uslovi za izmještanje tranzitnog saobraćaja iz Ulice Vojislavljevića pa je preduzeće Putevi prethodnih dana vršilo izmjene postojeće putokazne signalizacije kako bi, prije svega, turisti bili preusmjereni da na lakši način dođu do našeg primorja. Ovo će umnogome olakšati funkcionisanje sugrađanima – saopšteno je iz Sekretarijata. 

(VIDEO) Putokazima označiti da Luča miјenja Ulicu Voјislavljevića

Iz Sekretarijata navode da su Komunalne usluge uradile novi plan rada semafora na raskrsnici Ulice Josipa Broza Tita i Kozaračke tokom ljetnje turističke sezone, koji ima za cilj veći protok tranzitnog saobraćaja na Ulicu Josipa Broza Tita, ali i sigurno uključivanje iz Kozaračke ulice. Semafor je, kako podsjećaju iz Sekretarijata, prethodnih godina u toku turističke sezone isključivan. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu

Izdvojeno

07. septembar 2024 04:36