Радови у улици Ивана Вујошевића / - фото: ПГ БИРО
13/10/2021 u 17:44 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Радови на реконструкциjи улице Ивана Вуjошевића теку планираном динамиком

До сада jе завршена изградња 25 паркинг мjеста, а у току jе извођење радова на изградњи преосталих, с обзиром на то да jе на предметноj саобраћаjници планирана изградња 99 паркинг мjеста

Радови на реконструкциjи jедне од наjпрометниjих улица у диjелу града Преко Мораче теку планираном динамиком. 

Екипе градског предузећа Путеви доо у Улици Ивана Вуjошевића тренутно изводе радове на уклањању бетонске подлоге, припремању подлоге за уградњу растер елемената, као и уградњу ивичњака, саопштено је из ПГ Бироа.

До сада jе завршена изградња 25 паркинг мjеста, а у току jе извођење радова на изградњи преосталих, с обзиром на то да jе на предметноj саобраћаjници планирана изградња 99 паркинг мjеста. 

Упоредо са тим, екипе Комуналних услуга изводе радове на модернизациjи расвjете на предметноj саобраћаjници. У току jе замjена постоjеће jавне расвjете, што подразумиjева постављање 16 нових стубова, као и 16 ЛЕД светиљки. Из ПГ подсjећају да се модернизациjом jавне расвjете не унапређуjе само квалитет освиjетљења и безбjедност свих учесника у саобраћаjу, већ се постиже и значаjна уштеда електричне енергиjе. 

Из ПГ Бироа је саопштено да ће Главни град и у наредном периоду наставити са реализациjом броjних инфраструктурних и других проjеката унапређуjе квалитет живота у Подгорици.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 11:20