Razmjena dobre prakse između Ljubljane i Podgorice / -
10/05/2024 u 19:14 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(Foto) Razmjena dobre prakse između Ljubljane i Podgorice

Sa zamjenikom gradonačelnika Ljubljane Dejanom Crnekom u Sloveniji se sastale Olivera Injac, gradonačelnica i Jelena Borovinić Bojović, predsjednica parlamenta

Gradonačelnica Podgorice Olivera Injac i predsjednica Skupštine Glavnog grada Jelena Borovinić Bojović razgovarale su u Ljubljani sa Dejanom Crnekom, zamjenikom gradonačelnika Ljubljane.

- Razgovarali smo o inteziviranju saradnje Podgorice i Ljubljane i konkretnim projektima u različitim oblastima razvoja. Ljubljana i Podgorica već njeguju prijateljske odnose, a podrška Grada Ljubljane, razmjena primjera dobre prakse i iskustva biće od izuzetnog značaja za razvoj Glavnog grada u narednom periodu - saopštila je Jelena Borovinić Bojović.

image
-

Gradonačelnica i predsjednica Skupštine borave u Sloveniji povodom praznika Grada Ljubljane. One su prisustovale svečanoj sjednici Gradskog vijeća na kojoj je bio kompletan državni vrh Slovenije. Zoran Janković, gradonačelnik Ljubljane, boravio je u Podgorici 22. marta kada je gradonačelnici i predsjednici skupštine uputio poziv da posjete glavni grad Slovenije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. maj 2024 03:25