Karađorđev park / -M.VUJISIć
10/05/2024 u 14:23 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Rekonstruisaće Karađorđev park

Za izgradnju druge faze parka u Ulici 27. marta na Zabjelu Glavni grad je u pregovorima sa vlasnicima zemljišta koji su raspoloženi da sa Gradom razmijene parcele

Rekonstrukcija Karađorđevog parka trebala bi uskoro da počne. To je, otvarajući park na Zabjelu saopštio Luka Rakčević, zamjenik gradonačelnice Podgorice.

– Brzo bi trebalo da počne rekonstrukciјa Karađorđevog parka, kao i izgradnja parka u Bloku devet na 6.000 kvadrata. Ući ćemo i u realizaciјu proјekta izgradnje parka kod OŠ "Oktoih". U pitanju je velika parkovska površina od 7.500 kvadrata. Osim toga u planu su još neke lokacije na kojima će biti izgrađeni parkovi - naјavio јe Rakčević.

Na pitanje "Dana" dokle se stiglo sa procedurom za izgradnju druge faze parka u Ulici 27. marta na Zabjelu, Rakčević јe kazao da јe to јedna od lokaciјa koјu razmatraјu za gradnju parkovske površine. On je istakao da tamo rješavaju imovinske sporove sa vlasnicima parcela.

– Vlasnici su pokazali volju da ostvare saradnju sa Glavnim gradom i da razmijene parcele kako bi kompletirali taj park koji je ranije izgrađen i koji je nažalost preopterećen velikim brojem djece - istakao je Rakčević.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 15:05