13/10/2023 u 13:36 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(FOTO) Sa tri lokacije iz Orjenske ulice uklonili šest kiperskih tura otpada

Svako neodgovorno ponašanje i nepoštovanje pravila sankcionisaće inspekcijske službe, sa kojima svakodnevno obilazimo grad, saopštili su iz Čistoće.

Ekipe Čistoće, sinoć su uz angažovanje mehanizacije, u Orjenskoj ulici sa tri lokacije uklonile šest kiperskih tura raznog otpada. Juče su u toku dana čitaoci portala "Dan" ukazali na to da su kontejneri zatrpani deponijama.

– Osim kabastog i biljnog otpada, koji se besplatno može odložiti na reciklažnim dvorištima, od kojih se jedno nalazi i u Orjenskoj ulici, pored kontejnera su bile odložene i veće količine građevinskog šuta čije je besplatno odlaganje omogućeno na Mojanskom krstu. Sve ovo ističemo kako bi još jednom pozvali pojedince na odgovornost kada je u pitanju pravilno odlaganje otpada i podsjetili da su obezbijeđena mjesta za besplatno odlaganje – saopštili su iz Čistoće.

image
-

Iz ovog gradskog preduzeća navode da će svako neodgovorno ponašanje građana, kada je u pitanju odlaganje otpada, biti sankcionisano.

image
-

- Imajući u vidu sve ovo, podsjećamo da će se svako neodgovorno ponašanje i nepoštovanje pravila sankcionisati od strane inspekcijskih službi, sa kojima svakodnevno obilazimo prostor grada, uz napomenu da nepropisno odlaganje otpada ne koristi nikome, a pravi štetu svima – saopštili su iz Čistoće.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 21:24