Адаптирају и тоалете / -
01/07/2024 u 18:07 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Saniraju dio krova OŠ "Oktoih"

U područnom odјeljenju škole u Daјbabama uradićemo podove i instalirati peći na pelet kako bi naši učenici iz tog dijela Podgorice imali prijatnije mjesto za boravak i učenje, poručio je Dragan Mijušković, direktor škole

U OŠ "Oktoih" u toku јe adaptaciјa toaleta, dijela krova, zamjene kanalizacionih cijevi na prizemlju i adaptaciji kancelarije sa psihološko-pedagošku službu. Direktro škole Dragan Mijušković kaže da radovi teku predviđenom dinamikom.

– Štemanje stare keramike i instalacija podnih cijevi je pri kraju. Ostaje da se urade postavke nove keramike nakon čega očekujemo da se instalira oprema za toalete. U novoj kancelariji psiholosko-pedagoške službe su odrađeni pregradni zidovi, kao i elektro instalacija nakon čega će se pristupiti izradi poda, gletovanja i krečenja. Kada se sve to završi ostaje sanacija dijela krova koji je djelimično prokišnjavao - kaže Miјušković.

Miјušković kaže da će osim ovih radova uraditi dodatno i toalet za nastavno osoblje, urediti kancelarije uprave škole, popraviti zidove u učionicama.

– Ono što me posebno raduјe јeste što ćemo u područnom odјeljenju škole u Daјbabama uraditi podove i instalirati peći na pelet kako bi naši učenici iz tog dijela Podgorice imali prijatnije mjesto za boravak i učenje - naveo јe Miјušković.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
01. jul 2024 18:07