/ -ПГ Биро
19/04/2022 u 15:41 h
M. VujisićM. Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Санирали Аеродромску улицу почели радове у улици Ламела

Jедна од наjважниjих улица на Старом аеродрому, Аеродромска улица, санирана jе након више децениjа у дужини од 530 метара.

Путеви су завршили санациjу асфалтног коловоза, тротоарских површина и простора за паркинг, док су како како наводи ПГ биро, предузећа Комуналне услуге, Зеленило и Водовод и канализациjа завршили постављање нове jавне расвjете, урбаног мобилиjара и атмосферске канализациjе на jедном диjелу улице. Вриjедност радова jе око 185.000 еура.

– У непосредноj близини поменуте улице почели су радови на темељноj санациjи улице Ламела гдjе ће Путеви санирати асфалтни коловоз у дужини од 420 метара, просjечне ширине 7 метара. Биће саниране тротоарске површине од 500 метара као и постоjеће паркинг површине, односно око 56 паркинг мjеста и обиљежена хоризонтална и постављена вертикална сигнализациjа. Што се тиче саме санациjе коловоза радови ће бити изведени у диjелу резања, раскопавања, стругања постоjећег асфалтног коловоза, издизања сливничких решетки атмосферске и фекалне канализационе мреже, израда изравнаваjућег слоjа, уградња асфалтне масе на површини од 3.800 метара и уградња ивичњака. Вриjедност радова ће износити око 117,000.00 еура – наводи ПГ биро.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 03:30