/ -
15/06/2022 u 14:44 h
Н.С.Н.С.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Санирано три и по километра путева у Доњој Горици

Вриједност инвестиција које је Главни град реализовао у протеклих пар мјесеци у Доњој Горици износи 298.000 еура, поручио је Иван Вуковић, градоначелник

Предузеће Путеви санирало је три и по километра локалних путева у Доњој Горици. Ово насеље обишао је Иван Вуковић, градоначелник.

– Агенциjа за становање jе на инициjативу мjесне заjеднице реконструисала локалну капелу. Уназад пар мjесеци смо изградили и прво савремено мултифункционално дjечиjе игралиште у близини обjекта мjесне заjеднице, а реконструисали и остатак jавне расвjете – казао jе Вуковић, додајући да је вриједност инвестиција које је Главни град реализовао у протеклих пар мјесеци 298.000 еура.

Из ПГ бироа наводе да је недавно завршена темељна санациjа улица др Анта Гвозденовића, воjводе Милоша Кривокапића, Душана Дуће Мугоше, Улице Десанке Максимовић, као и крака Берске улице. Представници градске управе, како су саопштили из ПГ бироа, обишли и спортско-рекреативну зону у Фармацима, коjу ће Главни град у потпуности уредити.

– Ту је теретана за тренинг на отвореном и сто за стони тенис. На том простору се такође, налази дjечиjе игралиште коjе ће реконструисати Зеленило. Биће обновљен мобилиjар, заштитне мреже иза голова и на головима, мобилиjар на кошевима, а наредни период колеге из Путева искористиће да уреде и полигон коjи се користи за кошарку и одбоjку – рекао jе Владимир Томовић, директор Агенциjе за становање.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 03:18