Грађани здравствену заштиту моћи добити у објектима Блок 5, Нова варош, Коник, Тузи и Зета / SRDJA BOLJEVIC
21/05/2022 u 07:40 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Сервисне информације: Отворено пет домова здравља

Трговачки маркети неће радити данас, сјутра и прекосјутра. Први радни дан за продавнице биће уторак, 24. мај

За вријеме празника биће отворено пет домова здравља, па ће грађани здравствену заштиту моћи добити у објектима Блок 5, Нова варош, Коник, Тузи и Зета. Изабрани доктори за одрасле радиће у здравственим обjектима Блок 5, Нова варош и Коник, од 7 до 21 сат, док ће изабрани доктори за дjецу радити у здравственом обjекту Нова варош 24 сата дневно. Током празничних дана, у здравственим обjектима Тузи и Зета здравствена заштића ће се пружати у времену од 7 до 14 сати.

– Здравствене услуге, у овим терминима, ће се пружати у ковид центрима ЗО Доња Горица и ЗО Толоши од 9 до 21 сат, као и на пункту за имунизациjу Спортски универзитетско-културни центар, од 8 до 20 сати. Центар за лабораториjску диjагностику у здравственом обjекту Блок 5 радиће од 7 до 21 сат. Jединица за патронажу радиће по устаљеном распореду, тако да ће се и током празника налози примати у здравственим обjектима Блок 5 и Коник, у времену од 7 до 19 сат, док ће се терапиjа, по налогу изабраног доктора, у стану пациjената давати сваког дана од 7 до 19 часова – саопштили су из Дома здравља.

Продавнице затворене три дана

Трговачки маркети неће радити данас, сјутра и прекосјутра. Први радни дан за продавнице биће уторак, 24. мај.

Аутобуси празнично

Аутобуси превозника Градски саобраћај ПГ и БЛТ саобраћаће по празничном реду вожњу. Умјесто на пола сата, аутобуси ће саобраћати на сваких сат и по.

Дежурне двије апотеке

Монтефармова апотека „Крушевац“ за вријеме Дана независности биће дежурна и радиће 24 часа. Из ове апотекарске установе наводе да ће за вријеме празника бити отворена и апотека „Подгорица“ и то од 7 до 22 сата.

Дежурни водоинсталатери

Техничке службе и службе за хитне интервенције предузећа Водовод и канализација радиће и за вријеме празника. Све евентуалне кварове или проблем у водоснабдиjевању потрошачи могу приjавити на броj телефона дежурне службе 020/440-388.

Бесплатан паркинг

Предузеће Паркинг и сервис неће наплаћивати паркинг у зонима дјеловима града за вријеме празника, данас, сјутра и прекосјутра. Паркинг ће се, како су саопштили из Паркинг сервиса, наплаћивати на паркиралиштима у Улици Миљана Вукова и испред Градског стадиона у Улици Вака Ђуровића.

Без искључења струје

У дане празника нису предвиђена планска искључења електричне енергиjе, а у случаjу ванредних околности биће ангажоване додатне екипе. Евентуални прекид напаjања и квар на дистрибутивноj мрежи, за вриjеме празника, грађани могу приjавити на дежурне броjеве телефона 020/ 633- 979 , саопштено је из ЦЕДИС-а.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
12. maj 2024 19:56