фото: Мирко Станић (Твитер) / - фото: Мирко Станић
21/11/2021 u 14:29 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Станић два сата покушавао да изађе из Подгорице, поручио Вуковићу да се држи дворанских спортова

Вуковић му је одговорио да данас важи посебан режим саобраћаја у Подгорици, и послао му обавјештење Главног града

Шеф медијског тима СДП-а Мирко Станић данас је, због одржавања манифестације "Миленијум ран", два сата возио да би изашао из Подгорице.

Он је на Твитеру, поручио градочелнику Ивану Вуковићу да се држи дворанских спортова.

 - Данашњи аутопут за Цетиње. Ево уру и по покушавам да изађем из града са четворо дјеце у ауто, на четири мјеста се окрећемо назад, ево за Цетиње преко ливада данас Али ништа при овим људима иза мене који нијесу стигли на лет јер се не може пут. Имам разумијевања за ове ствари, али ово је хаос. Од 10.10 сам покушао да изађем из Пг кроз центар, па кроз Забјело, па кроз ул Војислављевића, па кроз Зету па на нову обилазницу. Нико од полицијаца не зна кад ђе и што. На крају села и ливаде, па преко Фармака у 12 сати - написао је Станић.

Вуковић му је одговорио да данас важи посебан режим саобраћаја у Подгорици, и послао му обавјештење Главног града. Станић је и на то имао одговор.

 - “Посебан режим” значи ово: да возим од Блока до Старог 30 минута, да пробам изаћи из Подгорице, па сам враћен. Да пробам изаћи из Пг кроз центар - враћен. Да пробам изаћи преко Забјела (враћен близу Мултикома). Да окренем на улицу Војислављевића (врате нас 200 метара од кружног на ЦТ-Нк раскрсница).  Да одемо према Зети, па скренемо новом обилазницом и дођемо буквално код моста на кружни и тада стотинама људи кажу да иду преко ливада па на Фармаке. Ауто испред мене је њемачки туриста, није могао себи да дође данас. Укупно два сата вожње без информација - напоменуо је он.

(ФОТО) У Подгорици почео маратон, саобраћајни колапс на улазу у град

Подсјетимо, данас су због одржавања трке Монтененгро ран, многи возачи остали у колонама. Читаоци Портала Дан раније су казали су да су највећи застоји у насељу Фармаке из правца Цетиња ка Подгорици, на путу према Зети и на новом мосту, као и у насељу Горња Горица.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 04:59