/ -
20/07/2024 u 12:46 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

U dijelu grada preko Morače: Oprane četiri ulice

Večeras će pranje biti nastavljeno u dijelu grada preko Morače, a za nedjelju veče planirano je pranje saobraćajnica u centru grada, saopšteno je iz Čistoće

Preduzeće Čistoća počelo je pranje ulica pa su u petak veče oprani Bulevar Revolucije, te ulice Jovana Tomaševića, Ivana Milutinovića i 13. jula.

image
-

– Za pranje saobraćajnica je iskorišćeno devet tura vode, a samo u Bulevaru Revolucije, od Sportskog centra do kružnog toka, pranjem je obuhvaćeno 19.200 kvadrata saobraćajnica. Večeras će pranje biti nastavljeno u dijelu grada preko Morače, a za nedjelju veče planirano je pranje saobraćajnica u centru grada. Napominjemo da brzina realizacije poslova zavisi i od nekoliko faktora na koje ne možemo uticati, primarno od frekvencije saobraćaja, ali i okolnosti koje otežavaju posao, kao što je parkiranje vozila uz saobraćajnice. Upravo zbog ovoga, iako je urađen nedeljni plan, isti će se prilagođavati terenskim potrebama i biti podložan eventualnim promjenama, o čemu ćemo redovno obavještavati građane – saopštili su iz Čistoće. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
04. septembar 2024 08:42