22/09/2024 u 15:12 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

(FOTO) U parku na Kruševcu: Porodično druženje kroz takmičarske igre

Dječji park na Kruševcu bio je mjesto okupljanja čitave porodice. Djeca su se sa roditeljima zabavila kroz razne takmičarske igre

Turistička organizacija Podgorice organizovala je manifestaciju za "Podgorica Family Cup" u okviru koje je orgnizovano takmičenje u više sportskih disciplina. U tome im je pomogao Dječji centar "Smart gym".

image
-SMART GYM

– Turisticka organizacija Podgorice organizovala je danas "Podgorica Family Cup", a učestvovalo je preko 70 parova, odnosno dijete - roditelj. U saradnji sa Djecijim centrom Smart gym organizovano je takmičenje u dvije kategorije i desetak igara - tronoga trka, skokovi sa džakovima, papir kamen makaze, košarka, džinovske stope i mnoge druge igre - rekao je Dragan Grnović, direktor Turističke organizacije Podgorice.

image
-TOP

Stefan Vuković iz Dječjeg centra "Smart gym" kaže da su se roditelji i djeca lijepo zabavili.

– Cilj ove aktivnosti jeste da se promoviše prije svega zdrav život. Imali smo i veliki broj sponzora koji su obezbijedili lijepe nagrade za takmičare. Organizovali smo igre skokovi u džaku, gađanje čašica iz pištolja za vodu... Svi su uživali, kako djeca tako i roditelji. Interesovanje za takmičenje je bilo veliko. Moram priznati da su se djeca malo bolje snašla, a roditelji su uživali u zabavi - kazao je Vuković.

image
-TOP
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
22. septembar 2024 15:12