Кућа здравља / - фото: Подгорица.ме
27/05/2021 u 15:42 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

У Подгорици ускоро Кућа здравља, Нови бесплатни социjални сервис за грађане

Замjеница градоначелника Слађана Вуjачић тим поводом jе истакла да jе пандемиjа коронавируса показала колико jе значаjна психо-социjална подршка

Главни град недавно jе наjавио покретање новог социjалног сервиса. Риjеч jе о Кући здравлjа у коjоj ће се пружати бесплатне услуге за све грађане Подгорице коjима буде потребна психо-социjална подршка, наводи се у саопштењу.

Замjеница градоначелника Слађана Вуjачић тим поводом jе истакла да jе пандемиjа коронавируса показала колико jе значаjна психо-социjална подршка.

– Главни град се уназад неколико мjесеци посветио покретању новог социjалног сервиса под називом Кућа здравлjа. Наше колеге из Агенциjе становање су вриjедно радиле на опремању новог простора коjи ће се налазити  у Улици Новака Милошева и у оквиру коjег ће функционисати Кућа здравлjа. Сигурни смо да jе ово jош jедан од начин на коjи Главни град показуjе да води изузетно одговорну социjалну политику и брине о социjално рањивим категориjама друштва конкретно о свим грађанима коjима ће услуге психо-социjалне подршке бити потребне – казала jе Вуjачић.

Вујачић је подсjетила да сви грађани коjи се налазе у вунералбилним групама моћи да користе ове услуге и то потпуно бесплатно.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 11:14