31/01/2024 u 11:51 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(FOTO) U šest objekata MZ uloženo 100.000 eura

Stanje u četiri mjesne zajednice je loše, pa je potrebno renoviranje, što će nam biti prioritet, navode iz Sekretarijata za lokalnu samoupravu

Sekretarijat za lokalnu samoupravu zarad stvaranja uslova za rad mjesnih zajednica od septembra prošle godine do početka ove adaptirao je šest objekata MZ u koje je uloženo 100.000 eura.

- Želimo lokalnu samoupravu po mjeri građana, a prvi korak čini ostvariavanje prava u lokalnoj zajednici, zato posvećeno radimo na ovom zadatku - navode iz sekretarijata.

image
-

Kako je saopšteno, interenet je uveden u MZ Nova varoš, MZ Blok V i VI, MZ 1. maj, MZ Tološi I i II, MZ Zlatica, MZ Proleter, MZ Jedinstvo, MZ Zagorič, MZ Masline, MZ Gorica, MZ Konik, MZ Stari aerodrom, MZ Momišići, MZ 13.jul, MZ 19. decembar, MZ Kruševac, MZ Gornja Gorica, MZ Donja Gorica, MZ Gradac, MZ Ubli, MZ Bioči, MZ Barutana i MZ Doljani.

image
-

– Za devet mjesnih zajednica ćemo nabaviti računarsku opremu, skenere i štampače, nakon postupka javne nabavke, kako bi nastavili sa instalacijom interneta. Stanje u četiri mjesne zajednice veoma loše, pa je potrebno renoviranje, što će biti prioritet. Formiran je sajt na kojem svaka mjesna zajednica ima svoju strancu sa potrebnim informacijama - saopšteno je iz Sekretarijata za lokalnu samoupravu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 13:21