/ фото: Служба заштите и спашавања Главног града
24/08/2021 u 21:11 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Ватрогасци ПГ: Горио хангар и кућа

Служба заштите и спашавања Главног града имала пар тешких интервенција

Служби заштите и спашавања, данас око 12.10 часова, упућена је пријава да је у мјесту Гошићи дошло до пожара траве и ниског растиња. На лицу мјеста упућене су три посаде са седам ватрогасаца који су доласком затекли пожаром захваћен помоћни објекат, хангар.

- У наведеном пожару причињена је велика материјална штета и исти је ликвидиран у 13.51 часова. Такође по пријави у 15.15 часова да је у мјесту Стравче активан пожар траве и ниског растиња, на лицу мјеста упућене су три посаде са шест ватрогасаца. Пожар у овом реону је тренутно активан, а ватрогасци-спасиоци улажу максималне напоре у гашењу пожара у циљу одбране угрожених објеката и имовине грађана- саопштено је ноћас из Службе заштите и спашавања Главног града.

Затим, како наводе, по пријави у 15.36 часова да је пожаром захваћен стамбени објекат, кућа у мјесту Момче, на лицу мјеста упућене су три посаде са шест ватрогасаца.

- Интервенцијом припадника Службе заштите и спашавања пожар је локализован у 16.45 часова. У наведеном пожару није било повријеђених лица док је причињена велика материјална штета- наводе они.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 20:59