/ - Ботун протест, Фото: Портал Дан
21/05/2021 u 14:13 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Градоначелник дошао с друге стране моста, избјегао протест мјештана

Мјештани траже да се промијени локација планирана за изградњу Постројења за пречишћавање отпадних вода, на шта Главни град не пристаје

Градоначелник Подгорице Иван Вуковић, дошао је с друге стране моста у односу на ону гдје су се налази мјештани Ботуна који протествују. Тако, није дошло до сусрета мјештана и градоначелника који је присуствовао отварању моста у оквиру Југозападне обилазнице.

-Данас смо се окупили на кружном току код Ботуна, са намјером да ћемо се срести са градоначелником Вуковићем. Да му честитамо Дан независности и свим народима у Црној Гори то желимо. Није се удостојио да поздрави ни најмлађе чланове Ботуна, нашу ђецу. Тако се није удостојио да поздрави ни робу црногорску, народну ношњу. Наставићемо даље наше протесте- казао је између осталог мјештанин Ботуна Вуко Стоjановић.

Подсјећамо, мјештани Ботуна блокирали су раниjе  прилаз мосту Југозападне обилазнице Они траже да се промијени локација планирана за изградњу Постројења за пречишћавање отпадних вода, на шта Главни град не пристаје.

(ФОТО и ВИДЕО) Протест мјештана Ботуна: Нећемо колектор, имамо право на дјелић чисте средине

Окупљени носе транспаренте "Нећемо колектор"

A.Д.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 18:16