SAŠA MUJOVIĆ / - FOTO: MIĆKO VUJISIĆ
27/08/2024 u 21:21 h
Andrijana Dabanović, Mićko VujisićAndrijana Dabanović, Mićko Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(VIDEO/FOTO) Odlučeno na sjednici Glavnog odbora PES-a: Nosilac liste Saša Mujović

Na sjednici Glavnog odbora Pokreta Evropa sad odlučeno je da Saša Mujović bude nosilac liste u Podgorici. To je za "Dan" potvrdio premijer Milojko Spajić.

- Imali smo jedan fantastičan Glavni odbor, bili smo jednoglasni i vrlo je bitno da kažemo, da se radujemo izbornim rezultatima, već unaprijed mogu da kažem, u tri opštine. U Podgorici, Kotoru i Budvi, gdje su raspisani lokalni izbori. Sa velikom energijom, sa velikim entuzijazmom, sa sjajnim programima, idejama, sa sjajnim ljudima ulazimo u tu izbornu trku i stvarno je velika čast biti dio ovog tima - kazao je Spajić.

Očekujem da Podgorica dobije zdravu i dobru vlast, da nastavimo putem razvoja ovoga grada, da Podgorica postane evropska metropola, kazao je Mujović.

- Mi smo kao Pokret Evropa sad uradili sve, da stvorimo sve preduslove za to, da jednostavno napravimo jedan koalicijski savez za koji koji smatramo da ima kapacitet da donese boljitak gradu. Imam veliku čast da budem nosilac te liste. Daću sve od sebe da dam doprininos u tom procesu - poručio je Mujović.

 

 

Sjednici su prisustvovali Olivera Injac, gradonačelnica Podgorice, premijer Milojko SpajićSaša Mujović, ministar energetike, Andjela Jakšić Stojanović, ministarka prosvjete, nauke i inovacija, Maida Gorčević, ministarka evropskih poslova, Naida Nisić, ministarka rada i socijalnog staranja, Filip Ivanović, funkcioner, poslanici Vasilije čarapić, Darko Dragović, Andjela Mićović, odbornica u Skupstini Glavnog grada…

 

image

SAŠA MUJOVIĆ

- FOTO: MIĆKO VUJISIĆ
image

Naida Nišić

- FOTO: M. VUJISIć
image

Boris Pejović

- FOTO: M. VUJISIć

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
09. septembar 2024 09:01