/ - Фото: ПГ Биро
23/09/2021 u 10:18 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Стерилиши свог љубимца уз субвенције Главног града

Рок за подношење пријаве је 15 (петнаест) дана од дана објаве овог Јавног позива, а закључно са 08. октобром 2021. године

Данас је расписан јавни позив за додјелу средстава кроз други круг субвенција за стерилисање и кастрирање власничких паса чији су власници из Подгорице, а у циљу очувања здравља кућних љубимаца, те обезбјеђивања контроле њиховог размножавања, што у крајњем значи смањивање броја бездомих паса на територији Подгорице. 

-За овај круг субвенција Главни град је опредијелио средства у износу 5.000 еура. Пријављени власник који испуњава услове прописане конкурсом добија средства у висини од 50% од укупне цијене стерилизације или кастрације, а највише до 75,00 еура. Право на додјелу субвенције кроз овај програм имају грађани Подгорице који имају стално пребивалиште у Подгорици, чији је пас чипован на име власника, вакцинисан против бјеснила и заразних болести у посљедњих годину дана и старији је од осам мјесеци-саопштено је из Управе Подгорице.

Рок за подношење пријаве је 15 (петнаест) дана од дана објаве овог Јавног позива, а закључно са 08. октобром 2021. године. Подсјећамо, први циклус субвенција односио се само на стерилизацију власничких паса и ову врсту подршке добило је укупно 26 власника паса.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 01:18