/ - фото: ПГ БИРО
06/12/2021 u 12:14 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Викенд у Подгорици: Празнична атмосфера за малишане

Викенд у Подгорици обиљежиле су бројне манифестације и догађаји за свачији укус, а нарочито за најмлађе суграђане

Викенд у Подгорици обиљежиле су бројне манифестације и догађаји за свачији укус, а нарочито за најмлађе суграђане који су уживали у празничкој атмосфери.

- Друга Дјечија новогодишња радионица, одржана је у суботу, у Народној библиотеци "Радосав Љумовић", а дјеца су уживала у изради новогодишњих украса. Секретаријат за културу и спорт, сваке суботе од 27. новембра до 18. децембра, организује бесплатне креативне радионице које имају за циљ стварање позитивних асоцијација на новогодишње празнике. Радионице су намијењене ђеци узраста од 8 до 12 година, а родитељи своје малишане могу пријавити на e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. - наводе у саопштењу.

Другог дана викенда, на радост и задовољство бројних малишана, у КИЦ "Будо Томовић", изведена је новогодишња представа "Чаробна књига". Представа је изведена у оквиру програмског сегмента ДЕУС-а 2021. "Дјечји викенди", а наредно извођење планирано је за 12. децембар. 

- Такође, на штанду Туристичке организације Подгорице, на Пазару, ђеца су имали прилику да читају и слушају поезију у друштву библиотекарке Народне библиотеке "Радосав Љумовић", у оквиру догађаја “Читам ти поезију”.  За оне нешто мало старије грађанен, у суботу је, у Великој сали КИЦ "Будо Томовић", изведена представа "Аника и њена времена", док је јуче приказана представа "Црна кутија". Обје представе изведене су у оквиру ревије представа БеоАрт-а- наводе у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 18:12