Иван Вуковић / -Фото Дан
10/04/2022 u 08:00 h
N.S.-A.D.N.S.-A.D.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Вуковић пријавио приходе и имовину за прошлу годину, не да увид у рачуне

Градоначелник Подгорице је од јануара закључно са мајом пропле године мјесечно примао плату од по 1.391 еуро, док је од јуна па закључно са децембром примао зараду од по 1.401 еуро

Градоначелник Подгорице Иван Вуковић у прошлој години приходовао је 20.708 еура. Од тога износа, како је назначио у имовинском картону о оствареним приходима и имовини за прошлу годину који је доставио Агенцији за спречавање корупције, 16.766 еура је приходовао обављајући функцију градоначелника. Вуковић је од јануара закључно са мајом пропле године мјесечно примао плату од по 1.391 еуро, док је од јуна па закључно са децембром примао плату од по 1.401 еуро. Као предсједник Скупштине Заједнице општина Црне Горе пријавио је да је у априлу прошле године примио 50 еура. Иван Вуковић је пријавио Агенцији и да је као професор на Факултету политичких наука прошле године приходовао 3.892 еура.

Градоначелник је Агенцији пријавио и стан од 59 квадрата који је купио путем кредита 2018. године, а за који мјесечно издваја рату од 376 еура. Пријавио је и акције у Вектра Боки и Комбинату алуминијума.

Градоначелник Подгорице није дао сагласност о приступу подацима на рачунима банкарских и других финансијских институција.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 13:00