Branko Vuković / -M. VUJISIć
25/03/2024 u 10:49 h
N.S.-M.L.V.N.S.-M.L.V.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Vuković: Ukoliko se sjednica ne održi 27. marta upute o radu će nam dati ministarstvo

Očekujem da će svi akteri pokazati ozbiljnost kako bismo nastavili sa radom, naveo je potpredsjednik Skupštine Glavnog grada

Ukoliko se 27. marta ne održi sjednica Skupštine Glavnog grada dobićemo upute od resornog ministarstva šta treba da dalje da radimo, saopštio je Branko Vuković, potpredsjednik Skupštine Glavnog grada, odgovarajući na pitanje "Dana" da li Podgorici prijeti prinudna uprava u slučaju da sjednica gradskog parlamenta ne bude održana za dva dana. Sjednica Skupštine Glavnog grada odložena je za 27. mart na zahtje političke grupacije koja je istupila iz Pokreta Evropa sad.

Vuković navodi da je zahtjev za odlaganje sjednice podržala većina šefova klubova odbornika.

– Imali smo zahtjev od posebnog kluba da se sjednica Skupštine Glavnog grada odloži za dva dana, odnosno za 27. mart. Većina šefova klubova je pristala na to pošto smatramo da je situacija delikatna. Većinom glasova smo odlučili da podržimo predlog Posebnog kluba, kako bi u međuvremenu dva kluba uspjeli da se dogoore oko toga oko čega imaju da se dogovore. Nemam informaciju oko čega se dogovaraju. Očekujem da će svi akteri pokazati ozbiljnost kako bismo nastavili sa radom – rekao je Vuković, poručujuči da nema krize vlasti.

Sjednica Skupštine Glavnog grada odložena za 27. mart


(VIDEO) Klikovac: Nije trebalo odlagati sjednicu Skupštine Glavnog grada

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 09:26