/ Са отварања булевара прошле године (архива)
26/05/2021 u 19:37 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

За булевар Подгорица–Тузи jош се чекају тротоари

На jавном позиву за одабир наjповољниjег извођача радова на изградњи преосталих радова – тротоара на Булевару Подгорица–Тузи одабрано jе предузеће Индел инжењеринг

Реконструисана дионица булевара Подгорица–Тузи ни послије годину дана од отварања није добила тротоаре и бициклистичке стазе. Свечано отварање било је крајем маја 2020. године. Главни град расписао је тендер за најповољнијег извођача радова, али они још нијесу почели.

– На jавном позиву за одабир наjповољниjег извођача радова на изградњи преосталих радова – тротоара на Булевару Подгорица–Тузи одабрано jе предузеће Индел инжењеринг и са њим jе закључен уговор о градњи. У оквиру изградње тротоара ће бити изграђене и бициклистичке стазе, као што jе предвиђено главним проjектом Булевара према Тузима. Приjава градње према Министарству екологиjе, просторног планирања и урбанизма jе подниjета 12. маја 2021. године. Након законски стечених услова, извођач ће бити уведен у посао. Компанија Плантаже jе дала сагласност за улазак у посjед – саопштили су из ПГ бироа.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
21. maj 2024 01:22