Вуковић обишао Депонију / -Архива
29/12/2021 u 17:49 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

За четврту санитарну каду при крају ископи

Уз оно што jе инфраструктура коjа jе урађена у претходном периоду, можемо да кажемо да се полако, али сигурно таj технолошки циклус заокружуjе и да Подгорица сигурно има наjмодерниjу депониjу, рекао је Иван Вуковић, градоначелник

При краjу је ископ за четврту санитарну каду на депонији "Ливаде". Градилиште каде јуче је обишао Иван Вуковић, градоначелник, констатујући да је њена изградња jедан он наjважниjих инфраструктурних проjеката коjе реализуjе Главни град те да ће на тај начин ријешити проблем третмана отпада за наредних пет година.

– Упоредо с овим проjектом, вриjедним преко милион и по еура, током ове године, упркос свим изазовима и проблемима коjи су оптерећивали рад сличних привредних друштава, колеге из Депониjе су успjеле да нађу начина да реализуjу jош неколико важних инвестициjа. Уз оно што jе инфраструктура коjа jе урађена у претходном периоду, можемо да кажемо да се полако, али сигурно таj технолошки циклус заокружуjе и да Подгорица сигурно има наjмодерниjу депониjу, не само у Црноj Гори него и у региону – казао jе Вуковић.

Директор Депониjе Арсениjе Бољевић истакао jе да се у протеклих десетак година на подручjу депониjе реализуjу крупне инвестициjе из домена екологиjе и зелених проjеката.

– У току jе реализациjа проjеката четврте санитарне каде, при краjу смо фазе ископа, а сада слиjеди фаза наношења изолациjа и реализациjа бунара – казао jе Бољевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 07:48