Представници одбора за избор и именовање
25/12/2021 u 13:00 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

За директоре Агенције за становање и Комуналних услуга предложени Владимир Томовић и Весна Поповић

Одбор за избор и именовање предложио је одборницима у Скупштини Главног града да за извршне директоре Комуналних услуга и Агенције за становање именују Весну Поповић и Владимира Томовића. Поповић је до сада обављала функцију в.д. директора предузећа, док је Томовићу повјерен још један мандат. Предсједник одбора Михаило Анђушић саопштио је да се за директора Комуналних услуга поред Весене Поповић пријавио и Дражен Колорогић, али је његова пријава одбијена јер је била непотпуна. Дражен Колорогић се, заједно са Владимиром Томовићем, Марком Барцем, Јованом Радоњићем и Петром Краљевићем, пријавио и на конкурс за извршног директора Агенције за становање. Међутим, одбор директора је констатовао да Барац, Радоњић, Краљевић и Колорогић нису у потпуности доставили документацију тражену документацију јавним конкурсом.

–Морамо напоменути све оно што је у претходном односно мандату на заласку и свих претходним мандатима Агенција за становање урадила. Не постоји грађанин који би на овакво персонално рјешење и а да је у питању рад овог градског предузећа имало проблем да подржи овакву одлуку – саопштио је Анђушић.

Чланови одбора дали су сагласност да за члана Савјета Музеја и галерија из реда стваралаца, буде именована Биљана Кековић. Такође, дата је сагласност да се именује Скупштина друштва са ограниченом одговорношћу Парк природа ријека Зета. Предсједник Скупштине биће Симона Бошковић, а чланови Бојан Ђурановић, Бојан Јововић и Бранка Кнежевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 22:00