Тротоари непроходни за пјешаке / -М.Л.В.
04/06/2021 u 14:52 h
Д.Љ.-М.Л.В.Д.Љ.-М.Л.В.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Забјело стиже на ред до краја године

Дрвеће је скроз подигло тротоаре, небезбједно је да се крећу пјешаци, а неопходна је и реконструкција асфалта, казао је Ракочевић

Тротоари и асфалт у Улици 27. марта, главној саобраћајниоци на Забјелу, направљени су прије више деценија. Мјештани кажу да се од тада у овој улици није ништа радило, до недавно када су је на једној страни саобраћајнице направљена бициклистичка стаза и дио тротоара, те да замјерке имају што се пјешачке стазе нијесу уредиле и на другој страни улице. Из ПГ Бироа су навели да је програмом рада предузећа Путеви планирана санација преосталог дијела асфалта и тротоара Улице 27. марта најкасније у последњем кварталу године.

image

Богољуб Крцуновић

-М.Л.В.

Богољуб Крцуновић каже да су скоро радили стазу и дио тротоара на једној страни.

– Да су хтјели могли су и овај тротоар направити, јер је небезбједно да се пролази њиме, дрвеће је подигло бетон. Поред пјешачке стазе и асфалт је пропао, те је неопходно да се и улица која је веома прометна реконструише – навео је Крцуновић.

image

Спасоје Ракочевић

-М.Л.В.

И Спасоје Ракочевић истиче да је поред пјешачких стаза неопходо да се реконструише коловоз.

– Дрвеће је скроз подигло тротоаре, небезбједно је да се крећу пјешаци. Требало је урадити и на другој страни тротоар. Неопходна је реконструкција и асфалта, a треба поправити и заштитне стубиће – поручује Ракочевић.

image

Жељка Лакићевић

-М.Л.В.

Да је улица спремна за комплетну реконструкцију сагласна је и Жељка Лакићевић која наводи да су градњом бициклистичких стаза сужени простори како за пјешаке, тако и возаче.

– Изградњом бициклистичке стазе, ускратили су нам пола траке за аута. Недостаје више пјешачких прелаза. Улици 27. марта је неопходна комплетна реконструкција – казала је Лакићевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 07:05