Тротоари непроходни за пјешаке / -М.Л.В.
04/06/2021 u 14:52 h
Д.Љ.-М.Л.В.Д.Љ.-М.Л.В.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

Забјело стиже на ред до краја године

Дрвеће је скроз подигло тротоаре, небезбједно је да се крећу пјешаци, а неопходна је и реконструкција асфалта, казао је Ракочевић

Тротоари и асфалт у Улици 27. марта, главној саобраћајниоци на Забјелу, направљени су прије више деценија. Мјештани кажу да се од тада у овој улици није ништа радило, до недавно када су је на једној страни саобраћајнице направљена бициклистичка стаза и дио тротоара, те да замјерке имају што се пјешачке стазе нијесу уредиле и на другој страни улице. Из ПГ Бироа су навели да је програмом рада предузећа Путеви планирана санација преосталог дијела асфалта и тротоара Улице 27. марта најкасније у последњем кварталу године.

image

Богољуб Крцуновић

-М.Л.В.

Богољуб Крцуновић каже да су скоро радили стазу и дио тротоара на једној страни.

– Да су хтјели могли су и овај тротоар направити, јер је небезбједно да се пролази њиме, дрвеће је подигло бетон. Поред пјешачке стазе и асфалт је пропао, те је неопходно да се и улица која је веома прометна реконструише – навео је Крцуновић.

image

Спасоје Ракочевић

-М.Л.В.

И Спасоје Ракочевић истиче да је поред пјешачких стаза неопходо да се реконструише коловоз.

– Дрвеће је скроз подигло тротоаре, небезбједно је да се крећу пјешаци. Требало је урадити и на другој страни тротоар. Неопходна је реконструкција и асфалта, a треба поправити и заштитне стубиће – поручује Ракочевић.

image

Жељка Лакићевић

-М.Л.В.

Да је улица спремна за комплетну реконструкцију сагласна је и Жељка Лакићевић која наводи да су градњом бициклистичких стаза сужени простори како за пјешаке, тако и возаче.

– Изградњом бициклистичке стазе, ускратили су нам пола траке за аута. Недостаје више пјешачких прелаза. Улици 27. марта је неопходна комплетна реконструкција – казала је Лакићевић.

Izdvojeno

03. avgust 2021 20:43