Превоз дјеце на бициклу / - фото: Подгорица.ме
26/10/2021 u 11:53 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Завршен први конкурс за субвенционирање куповине сjедишта за превоз дjеце на бициклу

Из ПГ Бироа подсјећају да су, 2019. године започели афирмациjу бициклизма кроз проjекат „Подгорица на два точка“, а кроз првих пет jавних позива субвенционирали су куповину 1.168 нових двоточкаша

Након низа успjешно спроведених акциjа у оквиру проjекта „Подгорица на два точка“, нашим суграђанима пружили смо подршку и приликом куповине сjедишта за превоз дjеце на бициклу. Реализован jе Jавни позив за субвенционирање куповине сjедишта за превоз дjеце на бициклу и обавjештавамо апликанте за добиjање субвенциjа да jе Комисиjа, након увида у  документациjу, завршила оцjењивање свих приjава, те да jе обjављена ранг листа добитника, саопштили су из ПГ Бироа.

Такође, овим путем обавjештавају све грађане коjи су аплицирали за добиjање субвенциjе да jе Право приговора могуће у року од пет дана од дана обjављивања листе добитника.  Ово право има грађанин/ка коjи/а jе учествовао/ла у Jавном позиву за додjелу субвенциjа.

Главни град ће наставити да унапређуjе и промовише бициклизам у Подгорици, као алтернативни вид превоза, значаjан за очување животне средине и здравља сваког поjединца.

Из ПГ Бироа подсјећају да су, 2019. године започели афирмациjу бициклизма кроз проjекат „Подгорица на два точка“, а кроз првих пет jавних позива субвенционирали су куповину 1.168 нових двоточкаша.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 00:01