Дјечије игралиште у Улици Луке Бољевића / - фото: Подгорица.ме
26/06/2021 u 11:18 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Завршени радови на дjечиjем игралишту у Улици Луке Бољевића

У име мjештана овог диjела града, Младен Вукчевић истиче да jе задовољан што су се након толико времена стекли услови да се простор коjи ниjе био репрезентативан, уреди и прилагоди дjеци

Замjеница градоначелника Слађана Вуjачић са сарадницима обишла jе завршене радове на дjечиjем игралишту у Улици Луке Бољевића иза зграде “Пеjтон”, саопштили су из ПГ Бироа.

Она jе том приликом изразила велико задовољство чињеницом да су грађани задовољни и да се игралиште већ користи у пуном капацитету.

– Као неко ко jе био ученик оближње школе, знам колико jе ово игралиште важно за малишане из овог кварта. Поносна сам што смо успjели да овоj дjеци креирамо љепши амбиjент за игру, разоноду и одрастање, него што су то имале наше генерациjе – нагласила jе Вуjачић. 

Из ПГ Бироа су казали да су наjмлађи су синоћ уживали на новом игралишту у пратњи омиљеног аниматора Жарка Жабца. 

У име мjештана овог диjела града, Младен Вукчевић истиче да jе задовољан што су се након толико времена стекли услови да се простор коjи ниjе био репрезентативан, уреди и прилагоди дjеци.

– Надам се да ћемо ми одрасли своjим примjером дjецу научити како да боље чуваjу ово игралиште – казао jе Вукчевић и захвалио Главном граду и свим службама коjе су учествовале у изградњи.

Игралиште jе ограђено заштитном оградом и подиjељено на два платоа за игру наjмлађих. На подлози од тартана постављени су тобоган, љуљашка, њихалица, док се у другом диjелу игралишта налазе облице за пењање и за игру школице. Травњак jе формиран на површини од 250м2, а комплетна површина биће покривена системом за наводњавање. Простор jе опремљен и парковским мобилиjаром - клупама и корпама за отпатке.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 11:20