Амбуланта Дома здравља у селу Градац / -IVAN PETROVIC - IPE
08/12/2021 u 11:00 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Житељи села Градац очекују асфалт

Неопходно је ријешити проблем водоснабдијевања за девет села

Асфалтирање три и по километра путева кроз села Мјесне заједнице Градац и рјешавање питања водоснабдијевања приоритети су који ће бити кандидовани Главном граду. В.д. секретара МЗ Градац Велимир Радуновић каже да им је неопходно асфалтирање три путна правца у селу Ораси за која одавно траже асфалт.

–Најприоритетније је да добијемо асфалт тамо гдје га нема и да се одржавају постојећи путни правци. У Прогоновиће имамо 500 метара пута који је неасфалтиран, а који повезује дио од извора Јаница до цркве. Он је проширен и насут. Остали путни правци се не могу проширити али их треба асфалтирати – рекао је Радуновић.

Радуновић наводи да је неопходно ријешити проблем водоснабдијевања за девет села ове мјесне заједнице.

–Имамо проблема и са расвјетом и струјом. Када је у питању електро мрежа ту има честих кварова. Обећали су реконструкцију далековода према Прогоновићима, а када ће то бити, не знам – навео је Радуновић.

Велимир Радуновић наводи да су задовољни превозом, али и са услугом љекара.

–Аутобуси су некада саобраћали четири пута дневно, а сада је то два пута. Не можемо се жалити на превоз, нема путника, а доста грађана има аутомобиле. Добро је све док иду. Задовољни смо и докторима који нас обилазе сваких 15 дан и тако ће бити све док се не поправи ова ситуација – каже в.д. секретара МЗ Градац.

Н.С.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 17:03