Амбуланта Дома здравља у селу Градац / -IVAN PETROVIC - IPE
08/12/2021 u 11:00 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

Житељи села Градац очекују асфалт

Неопходно је ријешити проблем водоснабдијевања за девет села

Асфалтирање три и по километра путева кроз села Мјесне заједнице Градац и рјешавање питања водоснабдијевања приоритети су који ће бити кандидовани Главном граду. В.д. секретара МЗ Градац Велимир Радуновић каже да им је неопходно асфалтирање три путна правца у селу Ораси за која одавно траже асфалт.

–Најприоритетније је да добијемо асфалт тамо гдје га нема и да се одржавају постојећи путни правци. У Прогоновиће имамо 500 метара пута који је неасфалтиран, а који повезује дио од извора Јаница до цркве. Он је проширен и насут. Остали путни правци се не могу проширити али их треба асфалтирати – рекао је Радуновић.

Радуновић наводи да је неопходно ријешити проблем водоснабдијевања за девет села ове мјесне заједнице.

–Имамо проблема и са расвјетом и струјом. Када је у питању електро мрежа ту има честих кварова. Обећали су реконструкцију далековода према Прогоновићима, а када ће то бити, не знам – навео је Радуновић.

Велимир Радуновић наводи да су задовољни превозом, али и са услугом љекара.

–Аутобуси су некада саобраћали четири пута дневно, а сада је то два пута. Не можемо се жалити на превоз, нема путника, а доста грађана има аутомобиле. Добро је све док иду. Задовољни смо и докторима који нас обилазе сваких 15 дан и тако ће бити све док се не поправи ова ситуација – каже в.д. секретара МЗ Градац.

Н.С.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community

Izdvojeno

25. januar 2022 06:21