Kasper Hjulmand / EPA-EFE-FOTO: EPA/LISELOTTE SABROE
24/06/2024 u 20:40 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Hjulmand: Biće ovo fizički težak meč

Reprezentacija Danske u duel trećeg kola C grupe Evropskog prvenstva protiv Srbije ulazi sa jasnim ciljem, a to je da ostane neporažena

Selektor Danske Kasper Hjulmand, minulih dana dobro je skenirao igru Srbije. Hjulmand je rekao da njegova reprezentacija neće krenuti na sve ili ništa protiv „orlova“, s obzirom da njima i odogovara i neriješen rezultat.

-Znamo da je ključno da ne upadnemo u njihovu igru. Oni žele da nam uđu u glavu, tako da smo dobro pripremljeni za to, a moramo da budemo hladni – rekao je Hjulmand i dodao:

-Biće ovo izuzetno teška utakmica. Oni su možda i fizički najzahtjevniji tim u ovom kolu. Znamo da žele da iskoriste svoju visinu i fizičku snagu, tako da će to biti težak fizički meč.

Reprezentativac Danske Tomas Dilejni takođe јe svestan važnosti utakmice, ali je istakao da fokus mora biti na njihovoj igri.

-Sto odsto sam siguran da će to biti utakmica u kojoj možete da osјetite da je mnogo toga u igri i gdјe je važno da ne idete putem gde možete da pokvarite meč. Moramo da se pobrinemo da to ne postane meč u kome se sve vrti oko duela. To ne donosi ništa dobro našoj igri – istakao јe Dilejni.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
24. jun 2024 20:40