Julijan Nageslman ponosan na svoj tim / -FOTO: DFB.DE
30/06/2024 u 10:38 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Nagelsman: Publika nas je pogurala, ima prostora za rast

Njemačka čeka rivala u četvrtinalu, a u najavi je mega derbi protiv Španije

Grmjelo je sinoć u Dortmundu, padao i grad veličine oraha zboč čega je meč bio prekinut 25 minuta, a na kraјu јe grmјelo na tribinama "Signal iduna Parka" - Njemačka јe u nastavku slomila Dansku, kaznila promašaјe Rasmusa Hoјlunda i čekirala kartu za četvrtfinale. "Elf" јe opravdao ulogu favorita i sada čeka rivala. U naјavi јe mega derbi protiv Španiјe, osim ako Gruziјa večeras ne režira senzaciju u Kelnu.

- Bila je to divlja utakmica! Bilo je trenutaka kada smo bili nestabilni, Eriksen pronalazio prostor, a mi se bez strpljenja i, možda, previše forsirali. Posle prvog poluvremena smo bili sigurniji, a publika nas je mnogo pogurala. S druge strane, prvih 20 minuta bili su naš najbolji period na turniru. Ako možemo da nastavimo da radimo ono što smo tada radili, biće teško da nas iko pobijedi - kazao je selektor Njemačke Julijan Nagelsman.

Uvjeren je selektor "Elfa" da njegov tim može još bolje.

- Uvijek ima prostora za rast... Imamo oko 13 ili 14 igrača koji dobijaju više vremena za igru od ostalih, a u okviru tih 13 ili 14 uvijek postoji neka rotacija. Zavisi od toga kako se ponašaju na treningu - naglasio je Nagelsman, koji je vratio Njemačku na staze uspjeha, posle debakla na prethodnom EURO i dva posljednja Svjetska prvenstva.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
30. jun 2024 10:39