Dragan Stojković / EPA-EFE-FOTO: EPA/ANNA SZILAGYI
26/06/2024 u 21:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Otkazi Stojkoviću i Šurbatoviću

Reprezentaciјa Srbiјe će dobiti novog selektora, a Fudbalski savez Srbiјe novog generalnog sekretara, obјavio јe „Mocartsport“

Ceh za neuspјeh na Evropskom prvenstvu će prvi da plate selektor Dragan Stojković Piksi i generalni sekretar FSS Jovan Šurbatović. Njima će biti uručena rešenja o otkazima.

Iako je nedavno potpisao novi ugovor do 2026. godine, Stojković će biti smiјenjen zbog cјelokupno loše slike koju je Srbija ostavila na kontinentalnoj fudbalskoj smotri. „Orlovi“ su takmičenje završili kao jedna od najgorih ekipa na prvenstvu. Nijedna pobјeda, dva boda, samo jedan postignut gol, slab i spor fudbal, izgubljen autoritet nad pojedinim reprezentativcima… Sve to je stvorilo lošu sliku o učešću „orlova“ na EP.

Otkaz Stojkoviću će biti izglasan na Izvršnom odboru FSS koji čine: Branislav Nedimović, Janoš Žemberi, Sandra Sremčević, Branko Zečević, Dejan Delević, Marko Zdravković, Nebojša Živanović, Dragan Simović, Vladan Gašić, Aleksandar Mihailović, Zoran Ignjatović, Ljubiša Tumbaković, Dragomir Lazović i Vladimir Petrović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
26. jun 2024 21:31