Dušan Tadić / EPA-EFE-GEORGI LICOVSKI
18/06/2024 u 16:52 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Tadić se izvinio Stojkoviću i saigračima

U saopštenju FSS se navodi da reprezentacija Srbije prema planu i programu nastavlja pripreme za meč sa Slovenijom u drugom kolu grupe C

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić izvinio se selektoru Draganu Stojkoviću i saigračima zbog nepromišljenih izjava posle utakmice sa Engleskom, saopštio je danas FSS.

Srbija je pre dva dana u Gelzenkirhenu poražena od Engleske (0:1) u meču prvog kola grupe C na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj. Tadić nije bio starter na ovoj utakmici, a posle meča je za RTS izjavio da je trebalo da počne meč sa Engleskom od početka zbog toga što je kapiten, lider i najbolji igrač "orlova". On je u igru na meču sa Engleskom ušao u 61. minutu.

- U hotelu "Maksimilijan" u Augsburgu, gdje boravi reprezentacija Srbije tokom EP u Njemačkoj, održan je sastanak stručnog štaba A tima, na čelu sa selektorom Draganom Stojkovićem, i reprezentativaca Srbije - saopšteno je iz FSS.

- Bilo je govora o predstojećim obavezama, a, između ostalog, kapiten reprezentacije Dušan Tadić je iskoristio priliku da se zbog nepromišljenih izjava posle utakmice sa Engleskom izvini selektoru Stojkoviću i saigračima - dodaje se u saopštenju FSS.

U saopštenju se navodi da reprezentacija Srbije prema planu i programu nastavlja pripreme za meč sa Slovenijom u drugom kolu grupe C.

- Sjutra oko podneva odlazi u Minhen gdje su predviđene medijske aktivnosti, kao i zvanični trening - navode iz FSS.

Utakmica između Srbije i Slovenije biće odigrana u četvrtak od 15 sati u Minhenu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
26. jun 2024 21:28