Domeniko Tedesko / EPA-EFE-FOTO: EPA/RONALD WITTEK
23/06/2024 u 10:42 h
D.M,D.M,
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Tedesko: Igrali smo isto kao protiv Slovačke

Selektor Belgije zadovoljan izdanjem svog tima i pobjedom protiv Rumunije

Selektor Belgije Domeniko Tedesko nakon pobjede protiv Rumunije (2:0) u susretu 2. kola grupe E na Evropskom prvesntvu kazao je kako je njegova ekipa igrala na isti način kao i u porazu od Slovačke (0:1) prije pet dana.

- Igrali smo s istom strukturom kao i protiv Slovačke. Tilemans je bio fantastičan, ali bili su to i ostali. Srećni smo zbog tri boda i sada se okrećemo sljedećoj utakmici. Igrali smo visoki presing, pokušavali smo da osvojimo loptu što bliže protivničkom golu i oduzeti kontrolu utakmice Rumuniji, jer je ona jako dobra u tome - rekao je Tedesko.

Rumunski selektor Edvard Jordanesku prokomentarisao je poraz svoje reprezentacije.

- Belgija je ekipa sa mnoštvom kvaliteta, brzine, snage, eksplozivnosti. Oni su kompletna ekipa i kandidat za titulu prvaka. Mi nismo odustajali, borili smo se, u nastavku bili bolji. Uz malo sreće mogli smo do boda, imali smo prilike za izjednačenje, ali smo i pokušali da ne izgubimo sa prevelikom razlikom. Ovo je bio najviši nivo izazova za nas, nakon odličnog otvaranja sada se moramo suočiti s teškoćama, a za to su nam potrebni solidarnost i jedinstvo. Učinićemo sve što možemo kako bismo reagovali protiv Slovačke - objasnio je Jordanesku.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
03. jul 2024 12:01