Vladan Adžić / -FOTO: FK BUDUćNOST
29/07/2023 u 18:51 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Adžić: Na krilima navijača do pobjede nad Strugom

Udarne igle su im napadači Ibraimi i Radeski, ali mislim da imamo prostora da igramo protiv njih - rekao je Adžić

Pred kraj prethodne sezone Vladan Adžić je slomio jagodičnu i zigomatičnu kost na tri mjesta, mimo svih očekivanja je počeo pripreme kad i svi otsali igrači I to sa karbonskom maskom na licu. Ali, Adžić svojom borbenošću, požrtvovanošću i srčanošću u svakom duelu, bilo da se radi o treningu ili utakmici, daje najbolji primjer kako jedan prvotimac treba da se ophodi prema dresu Budućnosti.

Plavi su prije nekoliko dana poraženi od Struge u Ohridu (0:1), ali scena kada je Vladan Adžić spasio čist gol klizećim startom u petercu je nešto što održava ekipu u životu i daje joj novi uzdah. Upravo je ta borbenost iskusnog defanzivca vodilja je Podgoričanima pred revanš 2. kola kvalifikacija za Ligu konferencija protiv Struge (utorak, 1. avgust, 21.00 sat).

-Uz borbu za svaku loptu na svakom dijelu terena, kao i uz maksimalno ulaženje u svaki duel, a posebno na krilima navijača, mislim da možemo da nadoknadimo zaostatak. Pored toga, mislim da je ključ utakmice negdje u strpljivoj igri. Struga ima kvalitet, pokazala je to u Ohridu, a udarne igle su im napadači Ibraimi i Radeski. Međutim, mislim da imamo prostora da igramo protiv njih. Zbog toga, pozivam publiku da dođe u što većem broju i podrže nas do zajedničkog cilja – rekao je Adžić za klupski sajt.

Plavi sun a krilima navijača prošlog ljeta umalo nadoknadili „minus dva” protiv Brejdablika, a sada se juri taj jedan gol. Struga je šampion Sjeverne Makedonije i sigurno je da u Podgoiricu dolazi puna samopouzdanja.

-Analizirali smo prvu utakmicu, znamo šta ne treba da radimo. Takođe, znamo da neće biti nimalo lako, ali imamo aktivan rezultat i ogromnu želju da usrećimo ljude kojima je Budućnost u srcu. Nadam se da će svi navijači prepoznati važnost trenutka i da će nam stvarno biti velika podrška u revanšu - govori Adžić, koji je ubijeđen da podrška Varvara neće izostati.

-Bili su i u Ohridu, sa nama su na svakoj utakmici i to nam mnogo znači. Vjerujem u lijepo popunjen sjever, kao i zapad i da ćemo uspjeti da eliminišemo Strugu – poručio je Adžić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
05. oktobar 2024 01:39