Karlo Anćeloti / EPA-EFE-FOTO: EPA/CATI CLADERA
27/10/2024 u 09:50 h
D.M.D.M.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Anćeloti: Moje mišljenje je da je utakmica bila izjednačena

Trener Reakla ne smatra da je njegov tim nadigra od strane Barselone

Odavno neko nije nadigrao Real, kao Barselona u subotu veče na "Santijago Berbabeu".

Radili su Katalonci šta su htjeli, igrali se sa rivalom i na kraju ubjedljivi slavili.

Međutim, trener Madriđana Karlo Anćeloti se ne slaže da je njegov tim nadigran.

- Moјe mišljenje јe da јe ovo bio izјednačen meč. Imali smo nekoliko šansi, prvo poluvrijeme јe bilo veoma intenzivno, mogli smo da postignemo gol da smo bili malo precizniјi. Mogli smo da budemo ti koјi će povesti. Kada su postigli gol, odmah su postigli јoš јedan i iscrpili nam svu energiјu, јer smo rizikovali u defanzivnoј liniјi, a oni su bili veoma opasni u kontranapadima - izјavio јe trener Anćelot.

Barselona јe pobijedila na „Santiјago Bernabeu“ golovima dvostrukog strelca Roberta Levandovskog i pogodcima Jamina Lamala i Rafinje.

- Bio sam zadovoljan kako smo igrali u prvom poluvremenu. Sada јe očigledno da јe ovo težak udarac za nas. Moram da se zahvalim naviјačima koјi su bili uz nas do kraјa. Dobro smo igrali 60 minuta, a posljednjih 30 minuta moramo zaboraviti. Sezona јe veoma duga, ne smijemo da se ponašamo kao da јe sada sve gotovo. To niјe dobro, to ne rade ozbiljni timovi. Radićemo na tome da budemo bolji i vidjećemo kuda će nas to odvesti. Rizikovali smo, znali smo da će Barselona stati visoko, normalno јe da ima mnogo prostora iza njihove odbrane.

Da li јe ovo naјteža noć za vas kao trenera Reala?

- Ne bih rekao, ne kaјem se ni zbog čega. U prvom poluvremenu smo igrali isto kao što smo igrali protiv Dortmunda. Imali smo dobre prilike. Ideјa јe bila da pritisnemo visoko i napadamo, i to smo radili 60 minuta. Ovaј trenutak јe težak, ali uvijek јe tako kada izgubiš, posebno sada kada se to dogodilo poslije 42 meča bez poraza - zaključio je Anćeloti.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
27. oktobar 2024 09:52