Armisa Kuč / -FOTO: DAN/DEJAN PANIć
24/10/2024 u 17:37 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Armisa Kuč: Daćemo sve od sebe

Armisa Kuč je jedna od najvažnijih igračica ovog tima

Iskusna fudbalerka je prvi strijelac ekipe, a uoči sjutrašnjeg susreta sa Finkinjama (16:30 sati, stadion pod Goricom) je poručila da će ona i ostale saigračice dati sve od sebe da stignu do rezultata koji priželjkuju.

-Mi ćemo dati sve od sebe da se na najbolji način suprotstavimo Finkinjama i pokušaćemo sve da ostvarimo dobar rezultat, pa i da pobijedimo – rekla je Armisa Kuč.

Crvene su prošle godine igrale baraž protiv Sjeverne Irske i u tom dvomeču pokazala da ima kvalitet da igra sa reprezentacijama iz višeg ranga.

-Vidjele smo tada da i u jačim utakmicama možemo da ostvarimo rezultat, da možemo i da odbranimo i da napadnemo, da iznenadimo. I sada očekujem takav meč, vjerujem da ćemo još jednom pokazati da znamo da igramo fudbal. Mi smo već napravile uspjeh, na nama je sada da damo maksimum i da odigramo ozbiljnu utakmicu – dodala je Armisa Kuč.

Naša fudbalerka očekuje podršku sa tribina.

-Nadam se da će doći navijači, da će nas podržati. Mi se uvijek borimo, vidi se da je naš status drugačiji, ljudi nas prate, prepoznaju na ulici. Mislim da smo to i zaslužile, da osjećamo veću podršku. Vjerujem da će ona biti još veća – kazala je fudbalerka turskog Fomgeta.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
24. oktobar 2024 17:37