Јалчин поново довео Бешикташ на трон / - твитер
15/05/2021 u 22:24 h
Marko StojanovićMarko Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бешикташ шампион Турске по 16. пут

Екипа Саргена Jалчина, је могла да и раније да ријеши првенство, и да мирно дочека посљедњих неколико кола, али је резултатска криза у коју су упали, допринијела је да им се градски ривали Галатасарај и Фенербахче приближе и унесу неизвјесност пред последње коло

Одавно једно фудбалско такмичење није било толико интересантно као Прва лига Турске, а најсрећнији у самој завршници били су фудбалери истанбулског Бешикташа који су прославили 16. титулу у клупској историји.

Бешикташ jе побједом над Гецтепеом у Измиру резултатом 2:1 први прошао кроз „циљну равнину”.

Екипа Саргена Jалчина, је могла да и раније да ријеши првенство, и да мирно дочека посљедњих неколико кола, али је резултатска криза у коју су упали, допринијела је да им се градски ривали Галатасарај и Фенербахче приближе и унесу неизвјесност пред последње коло.

Дисали су Галата и Фенер за вратом "црним орловима", али ни преокрети које су успјели да режирају ова два клуба у мечевима са Малатијом (3:1), односно Кајзеријем (1:2) нису били довољни да поремете љутог ривала. Црно-бијели дио Истанбула, вечерас има разлога да слави.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 11:15