Бибрас Натхо / -Фото: ФК Партизан
10/05/2022 u 15:11 h
Дан порталДан портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бибрас Натхо остаје у Партизану

Израелац потписао нови уговор на годину и по дана

Потрајаће веза Партизана и Бибарса Натха. Љубав на пречац, започета љета 2019. наставиће се без обзира на исход актуелне сезоне, пошто је Израелац потписао нови уговор са „црно-белима“, преноси „Моззарт спорт“.

Претходна сарадња била је орочена до посљедњег дана јуна, а како су у Хумској 1 процијенили да им је искусни везиста потребан и за сљедећи циклус, током уторка је озваничен наставак.

Мало иза поднева некадашњи члан московског ЦСКА и Олимпијакоса је парафирао папире, затим их овјерио код нотара, да би се касније ставио на располагање шефу стручног штаба, Александру Станојевићу у припреми полуфиналног дуела Купа Србије са Војводином.

Минулих мјесеци Натхо је слао сигнале управи клуба како будућност види у Партизану, да жели каријеру да оконча на Топчидерском брду, а руководиоци су то препознали као знак вјерности и одлучили да га вежу новим уговором.

Ријешеног статуса, Бибарс може на миру да се посвети обавезама у завршници сезоне, чиме је олакшао посао и тренеру Станојевићу.

„Натхов нови уговор је значајан за све нас. Показује повјерење на релацији клуб-играч-тренер. Надам се да ће бити још оваквих вијести, клуб преговара са свима (играчима којима истиче уговор, оп. ау)и то је више техничко питање. Мени причињава задовољство, а играчима доноси мир, јер се овде осјећају добро“, истакао је Станојевић.

Натхо је стигао у Партизан као слободан играч у ери тренера Сава Милошевића.

Одмах се наметнуо као један од ослонаца екипе, до сада је на 116 утакмица заслужан за равно 70 голова (37 дао, 33 намјестио), а људе из Хумске убиједио је да, упркос годинама (у фебруару прославио 34. рођендан) може и даље да рјешава „мале“ утакмице.

Доказано током минулих неколико мјесеци. Једино што му недостаје у Београду је – трофеј.

Посљедње двије седмице сезоне су прилика да и то промијени.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 02:23