Ivan Bojović / Foto: DAN/Lazar Ružić
23/08/2024 u 15:47 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Bojović: Učinak ekipe uvijek na prvom mjestu

Nakon četiri odigrana u „Meridanbet“ Prvoj crnogorskoj ligi, fudbaleri Budućnosti imaju deset bodova i lideri su na tabeli

Plavi ove sezone igraju zaista dobro, a šansu dobiju i na pravi način je koriste, mladi igrači.

-Igramo dobro na startu sezone, koncentrisani smo samo na prvi naredni meč, jer želimo da nastavimo u istom ritmu. Iskreno, žao mi je što nemamo maksimalan učinak, jer mislim da smo i protiv Sutjeske zaslužili tri boda. Bilo smo bolji u tom derbiju – rekao je za klupski sajt Ivan Bojović, 23-godišnji krilni napadač Budućnosti.

Bojović je u dosadašanjem toku sezone upsiao je dvije asistencije i postigao dva gola, a oba u ubjedljivoj pobjedi nad Bokeljom u srijedu veče (4:0).

-Svakom igraču prijaju golovi zbog samopouzdanja, posebno meni kao napadaču, ali važnije od svega toga je da dobro igramo i da bilježimo pobjede, jer džabe svima nama dobar individualni učinak ukoliko nema ekipnog. Što se tiče golova, istakao bih rad sa pomoćnikom Ivanom Delićem, jer su oba postignuta na način na koji mi je savjetovao nedjeljama unazad - jasan je napadač „plavih“.

Podgoričani protiv Kotottrana nisu mogli da računaju na suspendovanog reprezentativca Miloša Brnovića, povrijeđenog Igora Ivanovića, dok su pod virusom bili Luka Mirković, Vladimir Perišić i Andrija Pavlović, pa trijumf dodatno dobija na značaju. Ali, u taboru Budućnosti nemaju vremena za odmor, jer ih već u nedjelju čeka gostovanje u Baru (20.00 sati).

-Mornar je u Evropi pokazao sav svoj potencijal i kvalitet, znamo koliko mogu da budu opasni i neće nas zavarati činjenica što su loše otvorili sezonu. Pored toga, Bar je znao često da bude nezgodan za nas, prije svega zbog nešto lošijeg terena, što se nadam da sada neće biti slučaj. Poštujemo Mornar, vicešampioni su države, ali mi se držimo svog pristupa, svoje igre i želimo da nastavimo niz pobjeda – istakao je Ivan Bojović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
10. septembar 2024 07:59