Borovinić Bojović sa predstavnicima FK Budućnost i Sportskih objekata / - FOTO: GLAVNI GRAD
03/08/2024 u 11:02 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Borovinić Bojović sa predstavnicima FK Budućnost i Sportskih objekata: Preduzećemo hitne mjere kako bi se osiguralo da utakmice budu održane u optimalnim uslovima

Predsjednica Skupštine Glavnog grada Jelena Borovinić Bojović, inicirala je juče sastanak sa izvršnim direktorom FK Budućnost, Novakom Novakovićem i izvršnim direktorom Sportskih objekata, Aleksandrom Vučkovićem.

Cilj sastanka je bio da se pristupi detaljnoj analizi situacije koja je nastala usljed suspenzije Stadiona pod Goricom od strane Evropske fudbalske unije i to zbog lošeg stanja terena, te da se u tom kontekstu iznađu poželjna rješenja, ali i da se prevaziđu i ostali problemi koji opterećuju odnos uprave FK Budućnosti i Sportskih objekata.

- Podgorica će preduzeti hitne mjere kako bi se osiguralo da se sportski događaji odvijaju u adekvatnim uslovima. Naš cilj je da obezbijedimo visok standard sportske infrastrukture koja zadovoljava sve međunarodne kriterijume. Sport povezuje ljude i razvija zajednicu, i važno je da sve buduće utakmice budu održane u optimalnim uslovima - kazala je Borovinić Bojović.

Sagovornici su se složili da se preduzmu privremena rješenja za održavanje terena, a u narednim fazama planiran je niz sastanaka kako bi se osigurao način za dugoročno održavanje i unapređenje stadiona.

Podsjećamo, UEFA je zabranila da se meč između FK Budućnost i CSKA 1948 igra pod Goricom, zbog izuzetno lošeg stanja terena, pa je sada na čelnicima "plavih" da u što kraćem roku traže rješenje.

"Plavi" nisu nagrađeni, Serdjuk odveo CSKA 1948 u 3. kolo

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
14. septembar 2024 14:01